Reacties en gastenboek 2005

Reacties camping

Terug naar het forum Naar hoofdmenu
Dinsdag 20 september 2005
Beste Paul en Angeline,
Wij willen jullie veel sterkte toewensen met de rompslomp van in dit geval de italiaanse overheid en hopen snel op jullie site een positief bericht te lezen.
Willen jullie een keer ontspannen en overnachten in een russische blokhut, kom dan naar ons mooie Putten.
Met vriendelijke groet,
Jan en Ina Nijboer
Zondag 21 augustus 2005
Beste Paul en Angelina

We zijn vrijdag weer veilig thuis aangekomen. We hebben ook nog een goede week in Bracciano gehad. Maar toch misten we wel de rust en ruimte die we bij jullie hadden. Van Anja en Adrie hoorden we dat jullie in "onderhandeling" zijn met de gemeente om een oplossing te vinden voor het voortbestaan van jullie unieke plekje. De dag in Rome onder leiding van Angelina was zeer aangenaam, veel interessante informatie in een ontspannen rondleiding. En daarna het afsluitende etentje met z'n allen op de veranda, waarvoor Paul zijn beste beentje had voor gezet. De sfeer was geweldig. Hiervan hebben we met z'n allen nog nagenoten in Bracciano.
Rome gaan we zeker nog verder bezichtigen, maar dan waarschijnlijk in het voor of najaar. En jullie plekje blijft op ons lijstje staan voor nog eens een bezoek, want we hebben nog lang niet alles in de omgeving kunnen ondernemen wat we van plan waren. En de rust is voor ons een aangename afwisseling na een jaar hard werken.
Lieve mensen we hopen dat jullie, als jullie voor jullie eigen vakantie vertrekken, al iets meer weten over de toekomst van Casa di Lindir, zodat jullie ook rust vinden in de vakantie. Dat wat jullie mogelijk maken voor andere mensen.
Lieve groeten van Albert en Lineke
Maandag 8 augustus 2005
Wij leven zeer met jullie mee nu de camping tijdelijk gesloten is.
Peter en Marian v Loon
Vrijdag 1 juli 2005
Beste Paul en Angeline,
Op onze reis naar het zuiden van Italie (Calabria) waren we van plan 2 dagen bij jullie door te brengen, het werden er drie. Lekker ontspannen, vuurvliegjes, kastdeuren vastzetten van onze Constructam van 1975, wandelen door een kloof naar Blera, het heerlijke eten, het middeleeuwse Barbarano Romano waar echt alles oud is en de vriendelijke dorpsbewoners. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Calabria maar onze stop bij jullie heeft het meeste indruk gemaakt. Volgende keer komen we beslist voor een langere periode. Nogmaals bedankt voor jullie hartelijkheid en het allerbeste toegewenst.
Jan en Ina Nijboer

P.S. Meester Paul, wil je a.u.b. mijn taalfout in het stukje van het gastenboek corrigeren. Dank je, Ina
En wat leuk om te lezen dat Karin en Marcel het ook zo naar hun zin hebben gehad

Gastenboek camping

Terug naar het forum Naar hoofdmenu
Uit het gastenboek 22 september 2005
Lieve Paul & Angeline,
We zijn de laatste gasten van dit seizoen en als we vertrokken zijn, zijn jullie eindelijk vrij! Dat moet heerlijk zijn.
We danken jullie hartelijk voor de gastvrijheid, voor de interessante adviezen, voor trips, voor het gezellige en lekkere eten. We hebben het kamperen na jaren herontdekt, ook daarvoor dank.
Succes met jullie spannende onderneming.
Liefs, Hennie van den Heuvel en Henk Kieviet.
Uit het gastenboek 11 september 2005
Dag Paul en Angeline,
Wie had gedacht dat wij ooit nog eens te gast bij jullie zouden zijn nadat we zoveel jaren op dezelfde school werkten. Je leert elkaar dan weer van een hele andere kant kennen en dat was heel leuk.
We willen even opnoemen:
- de stijl waarmee jullie deze camping runnen: met veel zorg en gastvrijheid
- de excursies/wandelingen waren de twee hoogtepunten van ons verblijf
- de dineetjes: die gaan je goed af! (het leitje erbij en de bijbehorende uitleg maken het compleet!)
Al met al was deze week bij jullie een groot succes.
Jessy en Maurits
P.S. Opbouwend advies: leer Amras zijn eigen dennenappels gooien!
Uit het gastenboek 15 augustus 2005
De dag dat je eigenlijk niet mag reizen.
Beste Paul & Angeline & Amras,
Hopelijk waren wij niet de laatste gasten van Casa di Lindir. Maar we waren in ieder geval tevreden, hoewel zeer luie gasten die het vooral te doen was om veel te eten en (wijn) te drinken. Kookrevanche in Amersfoort.
Slapen op de veranda - uilen, honden en kevergeluiden, gezellige en hele lekkere maaltijden en eventjes een volle camping. We hopen dat het weer zo vol en genoeglijk wordt. Veel wijsheid bij de nieuwe beslissing. Heel erg bedankt voor zo veel gastvrijheid. Een 38-jarige vriendschap is weer erg actueel geworden.
Liefs en tot Amersfoort en tot Ö what else Ö lekker eten.
Hans en Marjolein
Uit het gastenboek 8 augustus 2005
Lieve Angeline & Paul,
Het gaat erom de juiste noot te treffen. Jullie halen samen met gemak de hoge 'C'. Camping, Rome, eten en gezelschap zijn fantastisch. Heel veel dank. Wij komen terug. Good kick.
Maurice en Linda
Uit het gastenboek 8 augustus 2005
Lieve Paul en Angeline,
Jammer dat wij nu al onze plek bij jullie moeten afbreken. We hadden graag hier blijven staan en nog zoveel van jullie willen leren.
Heel erg bedankt voor onze tour door Rome. We hebben ontzettend genoten en aansluitend onze maaltijden, wij zullen hier nog zeker aan terugdenken.
Voor jullie alle goeds voor de toekomst en bedankt voor alles.
Adrie en Anja Elings
Uit het gastenboek 8 augustus 2005
Lieve Paul en Angelina,
Bedankt voor de heerlijke week op jullie goddelijke plekje.
De gastvrijheid, rust, heerlijke eten en informatie over ItaliŽ, nemen we mee in onze herinnering.
Helaas hebben we onze vakantie hier niet kunnen afmaken. Maar dat komen we in de toekomst zeker nog eens doen.
Misschien zien we elkaar deze winter nog in het huiskamerrestaurant.
Heel erg bedankt, sterkte en succes.
Lineke en Albert
Uit het gastenboek 6 augustus 2005
Beste Paul en Angeline,
We hoorden vanmorgen van jullie over de onzekerheid w.b. het voortbestaan van jullie camping. We hopen voor jullie dat de vergunning(en) op korte termijn in orde komt. Als dat zo is denken wij er serieus over om volgend jaar (met eigen caravan?) terug te komen. Alles (behalve de bewegwijzering) was hier prachtig. Hoewel we erg actief zijn van nature en een heel programma hebben afgedraaid, zijn we in deze streek nog lang niet uitgekeken. Het kamperen op zich was voor ons als gezin een waar experiment. We waren alleen in huisjes en appartementen geweest. Mede door jullie gasvrijheid en niet te vergeten de (van oorsprong) zandberg voor onze stulp, is dit experiment geslaagd. De bengeltjes hebben genoten van Paul zijn pizza's en wij van de culinaire andere kwaliteiten van Paul. Het 7 gangen diner op mijn verjaardag was onvergetelijk. We mailen! Nog een tip voor de organisatie: willen jullie nog meer 3 ŗ 5 jarigen vermaken: een zandbak/schommel/speelhuisje is wellicht een goed idee?!
Hartelijke groeten van Walter, Esther, GabriŽl en RafaŽl
Uit het gastenboek 1 augustus 2005
Beste Paul en Angeline,
We wisten niet wat ons te wachten stond, maar we hebben verschrikkelijk genoten. Rome was een openbaring, een dag om nooit te vergeten. Het Berninimysterie kreeg een heel andere dimensie.
De Italiaanse keuken heeft nog maar weinig geheimen en we zijn bang dat we bij de top 3 van de afnemers van jullie wijn zitten.
De conditie van (deze) Paul is met stukken vooruit gegaan. Kortom het was geweldig. We hopen dat we deze winter in Nederland hierover nog kunnen babbelen.
Bedankt voor alles.
Carla en Paul
Uit het gastenboek 3 augustus 2005
Beste Paul & Angeline,
Op naar Casa di Lindir, een camping gevonden in een ANWB-boekje.
Zoek, zoek Ö waar is Barbarano Romano?
Gelukkig zijn de Italianen zo hulpvaardig om voor ons uit te rijden naar Barbarano Romano. De ontvangst (met het glaasje wijn) bezorgde ons direct een gevoel van vertrouwen.
We werden enthousiast gemaakt voor de omgeving. Dat bleek ook geen vals enthousiasme te zijn, het wandelinkje zomaar s'avonds naar B.R. was een verassing! Zo'n puur, oud stadjeÖ Prachtig! Het is fijn om tussen Nederlanders te zitten, een tip van de buurvrouw, een kaart van de buurman, niet onmogelijk hier!
Het was een toetje op onze zwerftocht door ItaliŽ: Casa di Lindir!
Een goed betaalbare, hartelijke camping. We hebben genoten.
Bedankt. Hartelijke groet, Wilma, Jorien en Cobie.
Uit het gastenboek 2 augustus 2005
Beste Paul en Angeline,
We hebben genoten van de rust en eenvoud op de camping Casa di Lindir: uniek gelegen, omringd door natuur, het prachtige Barbarano Romano en op een treinworp afstand van Rome. Een betere plek hadden jullie en wij niet kunnen uitzoeken.
Patty & Sven
Uit het gastenboek 1 augustus 2005
Goede Paul en lieve Angeline,
Wat is eigenlijk "vakantie vieren"? Niet meer dan het "leven vieren": delen: de maaltijd, de wijn, lief, en in ons geval ook zekerheid. We hebben niet zomaar twee "campinghouders" ontmoet, maar mensen die in alle vrijheid iets voor anderen kunnen en willen betekenen. Bedankt daarvoor. Meestal eindigt zo'n schrijven met "we komen vast nog eens terug". Als het ons gegeven is doen we dat zeker, want door Cobi's noodlottige ontmoeting met de stier "hebben we niet alles kunnen doen". Dat betekent niet dat we niet genoten hebben. We wensen jullie ontzettend veel succes met jullie camping en al het goede toe in jullie persoonlijke leven.
Cobi en Leen Berrevoets
Uit het gastenboek 1 augustus 2005
Paul & Angeline,
Met het voornemen ons in Rome's cultuur te laten onderdompelen vertrokken wij naar Barbarano. Hetgeen wij daar aantroffen deed onze honger naar Rome volledig verstillen. Nooit hadden we verwacht dat dit gebied zoveel te zien en te beleven zou bieden. Wij zijn letterlijk verbijsterd door de enorme beschaving van de Etrusken. Barbarano leek wel een tijdmachine naar de Middeleeuwen. Het meer van Vico een onverwacht groene oase. Cerveteri marina bood ons zelfs zwarte stranden en de lokale bevolking bekeek ons niet als toerist maar als vreemdeling. Het was ook voor ons in veel opzichten een wonderlijke vakantie. Zelden zoveel mensen uit het onderwijs op ťťn camping gezien trouwens.
Veel succes met jullie camping en mocht nog eens een Etruskisch graf blootgelegd moeten worden, bel maar even.
Groeten Roland en Mijke
Uit het gastenboek 30 juli 2005
Beste Angeline en Paul,
We zouden maar 1 nacht blijven, maar het was zo leuk dat het 4 nachten zijn geworden.
De excursie met Angeline naar Rome was geweldig, en willen we dan ook aanbevelen.
Angeline en Paul heel erg bedankt voor de goede zorgen, en mogelijk tot ziens.
Theo en Nellie
Uit het gastenboek 29 juli 2005
Lieve Angeline en Paul,
We hebben een heerlijke tijd hier gehad en Paul je kan enorm inspireren om de Etruskische en de Romeinse cultuur te promoten. Het is een geweldig origineel gebied. Dit stuk ItaliŽ. Leuk om over de (ex)collega's van Het Amsterdams te kletsen. Ik zal Els en Nico Admiraal de groeten doen. Jullie ook een goede tijd en ook in september een prettige vakantie.
Groeten, Henk en Helen
Uit het gastenboek 28 juli 2005
Lieve Paul en Angeline,
Wij hebben het verblijf op jullie camping als zeer genoeglijk ervaren. Het eten was voortreffelijk, de wijn smaakte heerlijk, we hebben een prachtige wandeling gemaakt en het dorpje is om op verliefd te worden. Maar de gezelligheid stond voorop!!
Het allerbeste en tot ziens, want we komen graag een keer terug.
Kees en Jacqueline
Uit het gastenboek 28 juli 2005
Beste Paul en Angeline,
Gelukkig mochten we het natte Oostenrijk inruilen voor het mooiste plek van jullie camping. De mooie uitzichten, zonsondergang en sterrenhemel.
Wat hebben we genoten van Angeline in Rome en van Pauls kunsten uit de keuken. Ik hoop dat jullie een lang en gezond leven mogen hebben zowel in Nederland als hier in Barbarano Romano.
Wij zullen met veel plezier aan deze zonnige en warme vakantie terugdenken.
Tot ziens, Kees, Lucienne en Mark
Uit het gastenboek 28 juli 2005
Beste Paul & Angeline & Amras,
Ook al was de camping bijna vol, toch zijn we zeer hartelijk ontvangen door jullie! Jullie nuttige tips hebben ons wegwijs gemaakt in de omgeving. Hoewel we dit gebied niet kenden, zijn we blij verrast door de natuur. We hebben een mooie tijd gehad op jullie camping!! We wensen jullie veel geluk hier in ItaliŽ.
Groetjes Patrick en Jessica (tip tap top, de datum heeft een hoedje op)
Uit het gastenboek 22 juli 2005
Beste Paul en Angeline,
Wij hebben er genoten de dagen wij op jullie campinkje waren. Een waar paradijsje!! En de pizza was overheerlijk.
Groeten en hopelijk tot ziens Johan en Froukje
P.S.
We hebben genoten van de wandeling en de fietstocht naar Blera!
Uit het gastenboek 22 juli 2005
Beste Angeline en Paul,
Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst op dit heerlijke campinkje.
Het beantwoordt precies aan de plek voor onze ideale vakantie. Natuur in de buurt, lekker rustig kunnen zitten voor je tent/caravan, cultuur binnen bereik en zwemwater. M'n liefje wat wil je nog meer.
Ik ga beslist reclame maken voor deze zaak. Genoeg vrienden en kennissen die hier zeker van houden. Ik hoop dat ze naar ons luisteren.
Veel succes de komende jaren en goede gezondheid om dit nog lang vol te houden.
Groeten van Ron, Carla, Victor en Nina
Uit het gastenboek 20 juli 2005
Beste Angeline, Paul en Amras.
Super. Super. Super!
Heerlijk genoten van de rust en van de fantastische locatie. We zijn geweldig ontvangen.
Voor jullie pizza enz. komen we nog een keertje langs.
Heel veel plezier, succes en gezelligheid met jullie camping.
Noor, Trijnie, Pieter en Pieter sr.
Succes!
Uit het gastenboek 17 juli 2005
Casa di Lindir
'N romantisch paradijs, onder de bomen, in een prachtig natuurgebied, om zo in weg te dromen. Toen we aankwamen voelde en zag ik meteen, 'n mooiere plaats op aarde is er geen, 'n camping klein maar fijn, om te genieten van 'n prachtige sterrenhemel en 'n heleboel zonneschijn. Hier vindt je rust en ruimte dat je in 't gejaagde Nederland zo mist, zodat je lichaam en geest weer verfrist.
Speciale dank aan de eigenaars Paul en Angeline voor jullie gastvrijheid met zo'n aankomst en weggaan is iedereen blij, we kunnen genieten, we zijn vrij.
Helaas onze tijd zit er op. We moeten nu gaan, maar dat we in de toekomst nog eens terugkomen, daar kun je van op aan. Poot voor Amras.
Veel liefs en bedankt, Marian en Peter van Loon (Heesch, N.Br.)
Uit het gastenboek 15 juli 2005
Lieve Paul en Angelina,
Bedankt voor al het goede dat jullie in de afgelopen twee weken ons hebben geboden
We hadden ons geen betere en gezelligere plek voor onze eerste kennismaking met ItaliŽ kunnen wensen.
We hebben jullie vanuit onze caravan van heel dichtbij mogen meemaken, en we hebben genoten van hoe jullie met jullie gasten, met Amras, maar vooral ook van hoe jullie met elkaar omgaan.
Vrijheid, blijheid, rust, gezelligheid, cultureel en culinair genieten zijn de belangrijkste dingen die jullie op jullie eigen stekkie hebben gevonden, en die jullie zoveel mogelijk met jullie gasten willen delen en waarmee jullie ze willen verwennen.
In ons geval is dat gelukt!!
Zo zullen we de twee fantastische dagen met Angeline als gids in Rome, de overheerlijke culinaire uitspattingen van Paul, de dennenappels van Amras en het 'kaas maken" nooit meer vergeten.
Jullie zijn twee fantastische, warme en bevlogen mensen, waar we veel van hebben geleerd. We hebben een fantastische vakantie bij jullie doorgebracht en zullen daarom zekere een keer bij jullie terugkomen.
Heel veel geluk, liefs en gezondheid voor de toekomst. Wij zijn blij dat we jullie hebben mogen leren kennen
Een hele dikke kus van Leo en Marlies.
Uit het gastenboek 10 juli 2005
We hebben echt genoten van jullie plekje. We zullen jullie stekkie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
We wensen jullie veel succes met jullie onderneming en vooral veel plezier.
Freek en Renť
P.S. Het eten was voortreffelijk!!
Uit het gastenboek 7 juli 2005
Wat is het mooi mensen te mogen ontmoeten die hun droom hebben durven waar maken. Jullie liefde voor dit deel van ItaliŽ, Rome, het eten, dit plekje, voor Amras, voor Lindir en voor elkaar was te horen, te proeven, te zien en te voelen. We wensen jullie veel goede jaren op jullie droomplek waarvan wij deelgenoot hebben mogen zijn!
Hardy en Miesche
P.S. We hebben fijne en gezellige dagen doorgebracht met Leo en Marlies.
Uit het gastenboek 1 juli 2005
Paulo en Angela
Wij kijken terug op 12 mooie dagen in "stad en land". We hebben niet voor niets 2 maal 2 dagen bijgetekend.
Mede dankzij jullie gids- en kookactiviteiten hebben we van het land kunnen proeven.
Een bijzonder compliment voor de aandacht voor het dieet. Het was geweldig.
We wensen jullie veel plezier en succes toe met dit bijzondere bedrijf.
Wouter en Janke Smit
Uit het gastenboek 30 juni 2005
Paul en Angeline,
Wat moeten verwende mensen op een camping. Ja natuurlijk verwend worden.
En dat zijn we:
- met het weer
- met de rust (lekker lezen kan)
- met Angeline de wandeling door Rome
- met de omgeving bos, zee, heuvels
- met de kaasmakerij en vooral de kaas
- en met de kok die ons heerlijk heeft laten genieten van de Italiaanse keuken
- en het heerlijke gezelschap
We voelen ons heel erg verwend en hebben met volle teugen genoten. Wellicht komen we terug, maar in ieder geval zullen we deze fijne plek aan onze vrienden aanbevelen.
We zijn er van overtuigd dat deze formule succes zal brengen.
Liefs van Frans en Rietje
Uit het gastenboek 26 juni 2005
Beste Paul. Lieve Angeline,
Slechts ťťn week bij jullie "bivakkeren" is als een dompelbad van serene rust.
Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid, de omgeving en natuurlijk Rome.
Wat een genot om uit een drukke wereldstad weer terug te komen in een zalige rustige omgeving van jullie camping.
Ook het met elkaar tafelen is ons uitstekend bevallen. De kookkunst van Paul mag dan ook gerust "kunst" genoemd worden. Zalig in geuren en smaken van het land. We hopen dat je een tipje van de sluier wil oplichten zodat we in Nieuwegein ook aan de slag kunnen.
Heel veel succes met jullie camping.
Henny en Jan Meijerink
Uit het gastenboek 24 juni 2005
Angeline en Paul,
Via anderen van Paul zijn kookkunsten op de hoogte gebracht. Wij als mensen die verzot zijn op lekker eten konden niets anders dan bij jullie langs gaan.
Na een wat late en donkere aankomst een hartelijk ontvangst door jullie beiden. Het glaasje wijn komt de volgende dag. Pablo is gelijk helemaal weg van Amras en andersom.
Wij hebben hier 5 heerlijke dagen gehad in een mooie en boeiende omgeving met buitengewoon lekker eten.
Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid maken dat dit verblijf een mooie herinnering voor ons is. We komen zeker nog een keer terug.
Tot die tijd: geniet van wat jullie hebben bereikt en succes met de nog uit te voeren plannen.
Liefs van Karin en Marcel en pootjes van Pablo en Gizmo.
Van Gizmo zullen we nog een paar foto's sturen.
Uit het gastenboek 23 juni 2005
1 liter natuur
300 gram cultuur
3 eetlepels culinair genot
en een snufje sportieve inspanning
Zie hier het recept
"Casa di Lindir"

Maar de ingrediŽnten kunnen klasse zijn. Kok en bediending zullen uiteindelijke bepalen of het al of niet een piekervaring gaat worden.
Wie dit gastenboek doorbladert heeft snel genoeg in de gaten dat "kok en gastvrouw" uit het goede hout zijn gesneden.
Wat wij met name erg waarderen was jullie bijzondere invulling van het woord gastvrij. Wij voelden ons gast maar ook geheel vrij. Die combinatie maakte deze 5 dagen tot heerlijke dagen. Zelfs de panne aan de Passaat deed daar niets aan af.
Bram Tuk en Agnes van Burik
Uit het gastenboek 21 juni 2005
Nog even de huurcaravan schoonmaken voor we deze heerlijkje camping verlaten.
Wat is er veel moois te zien in deze omgeving! De 10 dagen waren veel te kort om alles van jullie tips te bekijken. Maar we hebben erg genoten van Rome, de Etruskische graven en amfitheater, de oude dorpjes, de natuur en het heerlijke eten van Paul.
Nog nooit zoveel en zulke grote spinnen, rupsen en hagedissen gezien en de vogels zo mooi horen fluitenÖ
Misschien komen we nog eens terug om nog meer te bekijken en van jullie gastvrijheid te genieten!
Hartelijke groeten Gerrit, Ina Arjan en Gerdien
P.S. Er komt nog een e-mail
Uit het gastenboek 17 juni 2005
Angeline en Paul
Wat een heerlijke plek hebben jullie uitgezocht, de rust, het uitzicht, de vlinders noem maar op.
We willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en tips.
Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
Het veel succes met het voortzetten van de camping.
Han, Annelies en Jesper
Uit het gastenboek 11 juni 2005
Lieve Angeline en Paul,
Het is voor ons, als nooit gekampeerd te hebben, een enerverende week geweest.
Wij vinden dat jullie hier een prachtige , rustige plek gevonden hebben waar jullie een plek van gemaakt hebben waar het goed toeven is.
De verrassende tot imposante bezienswaardigheden (onder jullie bezielende leiding) hebben grote indruk gemaakt.
Over het eten niets dan goeds, maar dat wisten we al.
We vonden het reuze gezellig om op die manier de familiebanden aan te halen en hopen dat alles, wat jullie nog in de toekomst willen doen, gaat lukken.
Nogmaals hartelijke dank voor de fijne tijd die we bij jullie hebben gehad.
Liefs Aad en Coby
Uit het gastenboek 9 juni 2005
Beste Angeline en Paul,
Aankomst en vertrek. Afscheid nemen. Een vleugje weemoed.
Afscheid van twee aardige mensen die gekozen hebben voor een rudimentair bestaan, temidden van Etruskische graftombes, vuurvliegjes en Hollandse escapisten.
Veel goeds
Rob van 't Zelfde
www.kunstilussie.nl
Wijn, vijgenjam, boutjes, moertjes, tuinslang, lijn 3 naar villa Giulia, voor alles kun je terecht bij Paul en Angeline. Hartelijk dank voor jullie spontane, speelse betrokkenheid.
Ivonne van Baarle
Uit het gastenboek dinsdag 7 juni 2005
Lieve Angeline en Paul,
Omdat jullie zelf zo vaak als goede fee fungeren krijgen jullie er nu ťťn van ons. Ze kijkt wel eens wat ondeugend en dat klopt: je moet een beetje oppassen met haar. Zoals jullie weten vervult ze 3 wensen. We hopen voor jullie op deze 3:
dat alle mensen even aardig voor jullie zijn als jullie voor hen,
dat ze jullie geluk plezier en wijsheid schenkt bij het besturen van jullie heerlijke kampeerterreintje,
dat jullie nog heel lang mogen genieten van dit paradijsje.
Saluut en hopelijk tot ziens.
Peet en Ank
Uit het gastenboek Zondag 5 juni
Lieve Angeline en Paul,
Van eerdere vakanties in dit land wisten we dat het paradijs ergens in ItaliŽ moest zijn. Nu weten we waar precies.
Wat een bijzondere persoonlijke ontvangst en wat een heerlijk verblijf op jullie camping. Wat zijn jullie voortreffelijk als gastvrouw en gastheer. Op de camping heerste een weldadige saamhorigheid.
Dat aardige mensen ook aardige mensen aantrekken is nu wel zo duidelijk als een en een twee is (daar hoef je geen wiskunde voor gestudeerd te hebben).
Veel sterkte in het komende seizoen.
Veel liefs van,
Cees en Marianne
en Sensa dubbio arriverderci!

PS:

Het rijm, zo heb je wel begrepen
is zomaar uit de lucht gegrepen
Bij Paul zijn wijn, dat is bewezen
hoeft men de hoofdpijn niet te vrezen
"Nee ik ga niet meer!", roept deze heer
"Mijn hoofd doet nu al vreselijk zeer".
De wijn is hier zo goedkoop
dat ik er iets te veel van zoop.
Ik ben Etrusk en in mijn dagen
was men wel goed in sarcofagen,
in schilderingen, enzovoort,
maar van asperien had men nooit gehoord

Cees
Uit het gastenboek Vrijdag 3 juni 2005
Voor de tweede keer mochten we vandaag genieten van Paul z'n kookkunsten, geweldig was het weer.
Alleen voor het diner zouden we weer terugkomen.
Maar verder de camping is super rustgevend, de omgeving schitterend en de wijn heerlijk. Kortom we hebben genoten. En we hopen nog eens terug te komen als jullie het goed vinden.
Gastvrij zoals jullie zijn gaat het vast helemaal lukken met deze camping. We wensen jullie verder alle goeds toe en veel succes en we zeggen tot ziens.
Hartelijke groeten van
Jan en Ina Nijboer
Uit het gastenboek 3 juni 2005
Goede Angeline en Paul
We hebben enkele rustige en zonnige dagen op jullie camping gehad.
Wat ons het meest zal bijblijven de hartelijke en gastvrije sfeer. Gewoon bijzonder. Allemaal aardige medegasten. Een prachtige plek om tot rust te komen.
En dan de reis naar Rome: met Angeline. Gewoon een perfecte dag. Genoten van zoveel kunst. Angeline is een uitstekende gids: je krijgt zeer veel informatie.
Kortom: hele fijne dagen op deze zeer gezellige en gemoedelijke camping. Om aan te bevelen aan onze kinderen en andere reislustigen.
Bedankt Paul en Angeline! Terug in Friesland (ook mooi) zullen we met genoegen terug denken aan dit mooie stukje ItaliŽ.
Gegroet mensen, allemaal.
Douwe en Griet van der Boon
Robbenoort 140
Lauwersoog
Terug naar het forum Naar hoofdmenu

Reacties huiskamerrestaurant

Terug naar het forum Naar hoofdmenu
Zondag 11 december 2005
Beste Paul en Angeline,
Wij willen jullie bedanken voor de gezellige en heerlijke avond in jullie huiskamerrestaurant. Op deze koude en mistige avond brachten jullie ons terug in de warme Italiaanse sferen. Het was weer volop genieten en voor herhaling vatbaar.
Wij wensen jullie veel succes en tot ziens in 2006.
Met vriendelijke groeten,
Jan en Ina Nijboer.