Reacties en gastenboek 2008


Reacties camping

Terug naar het forum Naar hoofdmenu

Gastenboek camping

Terug naar het forum Naar hoofdmenu
Uit het gastenboek 6 mei 2008
Beste Paul en Angeline,
Door toevalligheid hier op jullie camping terecht gekomen en voelden ons terstond door de warme ontvangst van Paul en het glaasje wijn zeer op ons gemak.
Viktor heeft genoten van de poezen en Henny en ik van de rust en de natuur.
We kwamen voor Rome en hebben veel uitstapjes gemaakt. Prachtig!
We hopen zeker nog eens terug te komen om nog meer over de Etrusken te weten te komen!
Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en tot ziens!
Henny, Karin en Viktor. Breda
Uit het gastenboek 7 mei 2008
Paul en Angeline,
We hebben het hier heerlijk gehad.
Na de uitstapjes in het drukke en mooie Rome was het heerlijk om weer in de rust en de natuur terug te keren.
Heerlijk genoten van jullie Italiaanse kookkunst!!!
Dank voor jullie gastvrijheid en we komen zeker nog een keer weer.
Lieve groet Sonja en Nina, Zwolle
Uit het gastenboek 7 mei 2008
Hallo Angeline en Paul,
Fijne camping!
En we voelen ons door jullie geweldig verwend.
Veel dank, en we wensen jullie alle goeds.
Rob en Jolet. Apeldoorn
Uit het gastenboek 12 mei 2008
Dank voor jullie fijne bijdrage aan een prima verblijf op jullie camping.
Wij voelen ons gastvrij ontvangen; zorgzaam, goede sfeer.
Aad Visbeen, Trees Terra, Uitgeest
Uit het gastenboek 16 mei 2008
Beste Paul, lieve Angeline,
Op 11 mei kwamen we vanuit het hectische Florence aan op het 'Casa di Lindir', een oase van rust, behalve dan de honden!
Na een onderhoudend gesprek tijdens het door Paul bereide diner, hebben we daarna niet veel contact meer gehad en zo hoort het; geef je gasten de vrijheid!
Wij hebben van onze Italiaanse cultuurreis, van Ravenna en Florence, genoten van de Etruskische kunst in Tarquinia, en hoewel het verkeerstechnisch niet helemaal goed ging, van de villa Hadriana, bij Tivoli.
Ook de stilte en de sfeer bij het Lago di Vico vonden we geweldig.
Wij wensen jullie veel succes om jullie avontuur dat 'Casa di Lindir' heet voort te zetten.
Beste groeten, Fien Jongebreur en Nico van Sittert, Den Haag
Uit het gastenboek 19 mei 2008
Dit is nog eens een leuk campinkje! En dan dat restaurantje!
We hebben heerlijk en gezellig gegeten met al de tijdelijke bewoners van Lindir.
Op de veranda, beschut door de gordijnen, want het was net nog wat te koud.
We waren er maar twee nachten. Maar we komen zeker terug om de Etruskische wandeling te maken.
Idyllisch plekje. jammer van die kikkers! (grapje)
Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en zeker tot ziens.
Dorien en Bernhard, Rijswijk
Uit het gastenboek 20 mei 2008
Lieve - lieve mensen,
Wat een feest om met jullie op de veranda met een glas wijn en een voortreffelijke maaltijd de mooie verhalen van elkaar te mogen horen. Als de tafel, waar we verschillende maaltijden gebruikt hebben, kon praten, wat zou die dan prachtige verhalen te vertellen hebben.
Angeline, je bent een geweldige gids en weet heel veel mooie cultuur van Rome te laten zien en te vertellen. Het leven is een feest op Casa di Lindir. Een prachtig concert van blaffende honden, kwakende kikkers en zingende vogels, de geur van lekker eten, de gastvrijheid van 2 lieve mensen die met hart en ziel en raad en daad je bijstaan, wij zeggen Arriverderci!
Ton en Nel, Schoonhoven
Uit het gastenboek 22 mei 2008
Bij de voorbereiding van onze Italië-reis kwamen we jullie camping al tegen. We zochten ondermeer iets in de buurt van Rome, om een weekje te bivakkeren. Toen we tijdens onze vakantie richting Rome gingen hadden we een stuk of zes overnachtingsmogelijkheden. Uiteindelijk kozen we voor jullie. Wat de doorslag gaf? We houden van kleinschaligheid. Allerlei extra's (zwembad enz.) hoeven van ons niet zo. Jullie camping was de enige welke we vooraf belden: ons Italiaans is, zwakjes uitgedrukt, erg beperkt. We belden ook omdat jullie maar een beperkt aantal staanplaatsen hebben. We sloten niet uit dat Casa di Lindir vol was. Gelukkig hadden jullie nog een plekje vrij.
Dat zat al snor.
Toen we het terrein opreden was de eerste indruk. Nou, nou dat is wel èrg beperkt. Er was bijvoorbeeld maar één douche. De ontvangst daarentegen was bijzonder hartelijk. Onder het genot van een glas wijn kregen we een stortvloed aan informatie: Over de maaltijden op de camping, over excursies tot in Pompeï toe.
Hoewel we helemaal niet zo dol zijn op excursies, kozen we toch voor een dagje Rome onder leiding van Angelina. Nou, daar hebben we geen spijt van gehad. Diverse hoogtepunten kwamen aan bod en het werd duidelijk dat Angelina een zeer uitgebreide kennis van Rome heeft opgebouwd, welke kennis ze ook nog boeiend wist over te brengen. Die dag was zeer geslaagd.
Met volle teugen genoten we verder van onze eigen trips. Ook daarin zaten veel tips, vooral van Paul. Te voet hebben we de omgeving zo goed verkend, terwijl we ook nog een "eigen dag" in Rome doorbrachten.
Waar we totaal geen spijt van hadden, was de gezamenlijke maaltijd van acht gasten. Paul bleek een fantastische kok te zijn. We tafelden maar liefst van 7 - half 11!
Kortom, we hebben deze week volop genoten. Toch hadden we nog enkele dagen slecht weer, met ontzettend veel regen. We kwamen zelfs vast te zitten in de modder met onze auto, òp de camping. Maar geen nood: Paul startte zijn antieke minitractor en redde ons uit de nood.
Wat ons betreft willen we graag nog eens terugkomen, als we toch in de buurt zijn. Maar dat blijft nog verborgen in de schoot der goden.
Paul en Angelina: Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Tonny en Jan, Ossendrecht
Uit het gastenboek 23 mei 2008
Lieve Paul en Angeline,
Na een natte ommelandse reis kwamen we zondag aan. Vermoeid en teleurgesteld vanwege het onmogelijke weer.
Hier scheen een mager zonnetje en we waren helemaal blij. Zeker toen bleek hoe welkom we hier waren. Onder het genot van een glaasje wijn was snel alle ellende vergeten. Binnen een half uur was er een excursie naar Rome geregeld en mochten we aanschuiven in het restaurantje. Fantastisch!
Ondanks het extreme weer hebben we ons zeer goed vermaakt en gaan nu naar Toscane en hoepen nog een paar mooie dagen te beleven.
Heel veel dank voor alle goede zorg en wellicht tot een volgende keer.
Vr groeten Patrick en Ingrid, Tynaarlo
Uit het gastenboek 27 mei 2008
Paul en Angeline,
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Na de Franciscaanse wandeltocht gelopen te hebben, zijn we door jullie hartelijk ontvangen. Hebben een week in de caravan doorgebracht en genoten van de rust en de stilte. We hebben 2x heerlijk en gezellig gegeten in het restaurantje.
De wandeling met uitleg was subliem. We zullen niet alles onthouden, maar wat we gezien hebben aan ongereptheid en natuur zullen we nooit vergeten. Hartelijke groeten,
Johan en Carry Smit, Rijswijk
Uit het gastenboek 28 mei 2008
Beste Paul en Angeline,
Het is goed toeven op de Casa di Lindir. Een prachtige plek waar je getrakteerd word op prachtig natuurschoon uit het heden en ik graag mee terug ging naar de Etruskische oudheid en het feest van sacramentsdag in Barbarano Romano (25/5).
Door jullie gastvrijheid en tips een voor mij hele fijne vakantieweek waarop, al werd ik een jaartje ouder, ik deze plek op de wereldbol als bijzonder wil kenmerken.
Conny Suijkerbuijk, Oudenbosch
Uit het gastenboek 31 mei 2008
Lieve Paul en Angeline,
Het ideale huwelijkscadeau; een weekje "kamperen" op Casa di Lindir. Wat hebben wij genoten en wat gaat deze week toch snel. Morgen is het al weer voorbij. Ondanks dat we heel veel hebben gedaan en gezien, hebben we toch ook genoten van de rust die de camping uitstraalt.
Daarnaast ons verbaasd over de enorme Etruskische geschiedenis die Barbarano kent (het was een geweldige tocht), het overheerlijke eten en de fantastische paardrijdtocht.
Je leest het, alleen maar lovende woorden, want deze vakantie zullen wij niet snel vergeten!
Liefs Carolijn en Marco, Utrecht
Uit het gastenboek 9 juni 2008
Wel, wel Paul en Angeline, wat hebben jullie een fijn plekje gecreëerd!
Volgens ons ideaal voor iedereen, jong, oud, cultuurfreaks en -barbaren, natuurliefhebbers en culinaire genieters. Ja, en dus ook voor ons, rustzoekers, die graag lezen en nog graag her en der de sfeer proeven van het lokale leven. Dat we daarbij ook nog via een Hollands stel de lokale keuken hebben genoten, was het kersje op de taart.
Wij hopen dat jullie nog lang op je eigenwijze manier de camping een oase kunnen laten blijven. Voor ons geen enkele toeter te veel of te weinig, noch bellen. Graag precies zo houden.
P.S. We hebben ook genoten van het kattenbezoek, Poezelientje, Zwartje en een derde die we beurtelings Juliette Gréco en Snoetje noemden.
Cora en Tom Kooij, Amsterdam
Uit het gastenboek 10 juni 2008
We hadden ons, na ons bezoek aan Nieuwegein verheugd op ons bezoek aan Casa di Lindir.
Onze verwachtingen werden bewaarheid. Het waren fantastische dagen. Met een prioma dag met Angeline in Rome en met Paul naar de opgravingen.
Namens alle "Silvertrekkers" ontzettend bedankt en veel succes met jullie schitterende "stekkie".
Namens de Silvertrek, Remmelt Klos, Ugchelen
http://home.planet.nl/~klos0054
Uit het gastenboek 11 juni 2008
Lieve mensen,
En dan heb je 1600 km gereden, kom je aan bij deze aardige mensen, blijkt dat ze vroeger op de Androsdreef gewoond hebben. Wij ... waren daar zo'n 500m vandaan op de Andesdreef.
Vorig jaar gelezen dat in dit gebied veel van de Etrusken te zien was. En dat is meer dan waar!
Wat kunnen jullie ontzettend veel vertellen over Rome en de Etrusken. En dat is nog niet alles. Wil je gaan wandelen - Paul weet nog een mooie fietsroute - vraag het Paul. Plekje waar we anders nooit gekomen waren.
En dan jullie kookkunsten - je proeft de liefde waarmee het gemaakt is.
Paul en Angeline, heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst en veel succes met deze camping op deze mooie plek.
Wim en Ina, Utrecht
Uit het gastenboek 14 juni 2008
Beste Angeline en Paul,
Na een lange tocht waar ons navigatiesysteem het opgaf, waren we blij dat we om 21.30u hier gastvrij werden ontvangen.
Na een glaasje wijn hebben we een lekkere lange nacht geslapen.
Leuk was ons uitstapje naar Rome met een hele goede uitleg.
En dan niet te vergeten de mooie tocht naar de graven van de Etrusken. Zelfs in de korte broek was het te doen.
Ook ben ik hier pizza's leren eten zonder de dikke rand.
Al met al hebben we hier een geweldige week gehad.
Bedankt voor de gastvrijheid.
Groeten José, Ferdinand, Haaksbergen
Uit het gastenboek 15 juni 2008
Hallo Paul en Angeline,
Dit is de eerste keer dat we in Italië zijn geweest. Het weer was redelijk.
Rondleiding gehad door Rome met Angeline, erg mooi. Met Paul door de bossen gewandeld en naar de Etrusken geweest.
Paul en Angeline, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en succes met deze camping en mooie plek.
P.S. De wijn was lekker.
Johan en Imy Pultrum, Surhuisterveen
Uit het gastenboek 17 juni 2008
Lieve Paul, Angeline en Amras,
Jullie gastenboek staat vol lovende woorden over Rome, de Etrusken en het lekkere eten. Ook wij hebben genoten van de bezoeken aan Rome. Met Angeline als gids hebben we ontzettend veel gezien. Wandelend door de geschiedenis van een overweldigende stad, die een grote indruk heeft achtergelaten. Monumentale gebouwen zien is mooi, maar met de uitleg van Angeline begint het te leven. Prachtig! Flarden van gelezen boeken, delen van films komen in gedachten naar boven ... en daar sta je dan ... Geweldig!!
Dan de wandeltocht met Paul, die uitliep op een ware survival, met glij- en valpartijen,. Een mooie tocht die we niet hadden willen missen,. Dat een bezoek aan eeuwen oude graven zoveel mooie momenten in zich had, hadden we vooraf niet kunnen bedenken. Het enthousiasme van jullie beiden straalt uit alle verhalen, anekdotes en feiten.
Terug op de camping kun je in een oase van rust en gezelligheid genieten van een mooie plek en heerlijk Italiaans eten, gemaakt door een man met een Etruskische baard, ben z'n naam even kwijt (komt van de wijn?).
Bedankt voor alles. Lieve groetjes en een dikke kus.
Lieuwe en Lubby, Ried
Uit het gastenboek 17 juni 2008
Beste Paul en Angeline,
We werden letterlijk en figuurlijk op een geweldige manier onthaald.
Paul trok vakkundig met zijn trekker onze caravan door de modder op zijn plaats en Angeline zorgde voor een heerlijk glaasje wijn.
We hebben deze keer zonder jullie hulp van de prachtige omgeving genoten, maar we hopen vanavond nog te genieten, samen met jullie, van een lekker diner.
Wellicht tot een volgend bezoek!
Jos en Ria, Kaatsheuvel
P.S. Jammer Paul dat je niet meer met mij durfde te lopen. Jos
Uit het gastenboek 17 juni 2008
Voor Angeline, Paul en Amras
"weinig buitenlanders hier, die italianen uitgezonderd ..."
"geen gollander gezien vandaag"
kwamen wij bij toeval in barbarano romano, op zoek naar een kampeerplaats
zegt die italiaan: "daar verderop, breakfast, breakfast, casa di lindir ..."
jemig wat een plek, amras begroet je luidblafs en dan mag je ook nog aanschuiven aan het diner. tig gangen en suprise na surpise en dat met alleen gollanders
big feest. gelijk programma's: rome, etrusken, markt
niks pauze. vroeg op. treintje pakken, "denk aan de centjes"
natuurlijk mee naar rome en nog een keer en dan het dal in. met z'n allen ...
komen we toch een buitenlander tegen: een etrusk, met een baard en die weet ook nog de weg ...
die weet nog meer, dat wil je niet weten ...
zoals angeliine alle hegjes en stegjes, boogjes en toogjes, portalen en kathedralen kent
zo leidt hij ons van tombe naar grot, van sarcofaag naar god en gebod ...
gewoon goed!
dank voor de hulp en "arriverderci!"
"daag amras!"
anneke en hans, Nuenen
Uit het gastenboek 18 juni 2008
Beste Paul en Angeline,
Gisterenavond met zijn twaalven aan tafel. Was heel gezellig. Lekker eten en de gesprekken over en weer.
Deze ontvangst en enthousiasme is de basis van jullie camping. Met info over stad en land zorgen jullie ervoor dat iedereen zich thuis voelt in La bella Italia.
Arriverderci
Roberto + Rita, Purmerend
Uit het gastenboek 23 juni 2008
Beste Paul en Angeline,
Een beetje sceptisch en eigenlijk alleen voor een gastankje stonden wij aan het hek. Na enig overleg over de afstand tot de volgende camping en de aanbieding van Paul's pasta deed ons besluiten om te blijven. Dit resulteerde in een ontspannen namiddag in Barbarano en een heerlijk en voedzaam maal.
De koffie 's ochtends en de aanspraak is ons erg bevallen. Italiaans is voor ons toch nog te ingewikkeld.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en onze complimenten voor jullie plekje en de organisatie ervan.
Gerard en Tjalling Jansma, Groningen
Uit het gastenboek 26 giugno 2008
Angeline en Paul,
Veertien dagen, hier met veel plezier verbleven.
Angeline die ons Rome liet zien en Paul die lekker voor ons kookte.
Zomerse temperaturen, de zon die volop scheen.
Kortom we hebben genoten!
Ciao B&W, Zeewolde
Uit het gastenboek 27 juni 2008
Lieve Angeline en Paul,
Naar aanleiding van een lovend artikeltje in "de Kampioen" van de ANWB kwamen we in 2007 in Barbarano Romano terecht.
Tot onze verbazing bij een Nederlands echtpaar.
Hoewel ik helemaal niet van wandelen hou wist Paul me met zijn enthousiaste verhalen over de Etrusken over te halen om mee te gaan, 8 uur lang gelopen, geluisterd en genoten. Absoluut geen spijt!. Kan het een ieder aanbevelen!
Een heerlijke rustige tijd gehad op de camping. Omdat we kennis gemaakt hadden met de kookkunst van Paul bezochten we ze die winter nog twee keer in Nieuwegein om deel te nemen aan de "open tafel". Heel geanimeerde avonden.
Omdat we Angeline en Paul leerden kennen als twee fantastische mensen reserveerden we voor 2008 weer een weekje op "Casa di Lindir". Ze stelden ons wederom weer niet teleur. Een heerlijke rustige week, waarin we ook nog "de tuin van Tarot" ontdekte.
Angeline en Paul, hartelijk dank en we zien elkaar zeker spoedig weer.
Ellen en Kees, Gorinchem
Uit het gastenboek28 juni 2008
Angeline en Paul,
Bij jullie toeven is in één woord "Genieten". Van jullie, van Amras, de rust, het lekkere eten, de excursies naar Rome, de eenvoud, jullie vriendelijkheid. Maar ook de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking die het nog leuk vindt toeristen te zien en te helpen.
Wij als cultuurbarbaren zullen nooit meer de naam Rome horen zonder aan onze Rome-ontdekkingen te zullen denken, want wij hebben op een hele leuke, niet te toeristische manier deze stad leren waarderen. Zo ook het Italiaanse eten, want verder dan de bekende gerechten kwam ik niet, maar de Italiaanse keuken van Paul was voortreffelijk.
Wij hopen zeker een keer terug te komen en dan kunnen we de fietsen thuis laten, want deze omgeving was toch wel erg zwaar te fietsen.
Of we fietsen eens langs in Nieuwegein voor jullie huiskamerrestaurant.
We vinden het jammer dat we al weer een camping verder gaan, want die moeten van hoge huizen komen om deze ervaring te evenaren, dus lieve Paul en Angeline bedankt voor de ervaringen, de smaak, de rust, de vriendelijkheid en de natte neus van Amras.
Tot ziens.
Willem en Sylvia, Utrecht
Uit het gastenboek28 juni 2008
Beste Paul en Angeline,
Wij hebben genoten op jullie camping, van de eenvoud en de eerlijkheid.
De geweldige twee excursues naar Rome, deze werden met veel enthousiasme door Angeline begeleid. Het heerlijke eten van Paul dat klaar stond bij terugkomst, maken deze twee excursies compleet.
We komen beslist nog een keer terug.
Tot ziens.
Wiel en Bernadette, Deurne
Uit het gastenboek3 juli 2008
Lieve Paul en Angeline,
We hebben een heerlijke tijd gehad in het mooie en o zo warme Lazio. De pastamaaltijden waren een ware luxe.
Rome is goed bereikbaar en toch waan je je hier 100-den kilometers van die metropool. Een waar natuurconcert in de avond. Mooie sterrenhemel en veel rust.
Een heerlijke uitgebreide maaltijd met zijn tienen gehad. Heel gezellig, lekker en zeker uitnodigend voor een Etruskische wandeling. Daar werd even een ware passie van Paul aangetipt! Een goede reden om nog terug te komen voor die wandeling.
Wij gaan nu weer verder op zoek naar een vergelijkbare plek in Toscane.
Wens ons succes!
Liefs, Loes & Jochem, Haarlem
Uit het gastenboek 4 juli 2008
Lieve Angeline en Paul,
Velen zijn ons al voorgegaan op deze prachtige locatie.
We hebben kunnen genieten van jullie gastvrijheid en Paul ook van jouw kookkunst. Het eten + wijn was voortreffelijk.
Genoten hebben we ook van Angeline tijdens de trip naar Rome. Wat hebben we veel gezien en gehoord.
Het is beslist de moeite waard om nog eens terug te komen.
Bedankt. Bedankt!
An en Jan, Nijmegen
Uit het gastenboek 4 juli 2008
Lieve Angeline en Paul,
Ontvangen met een vorstelijk glas wijn. Tijdens ons eerste gesprek was het onderwerp Rome en de Etrusken. In jullie beleving zijn deze 2 met elkaar verbonden.
Van de Etrusken hadden we niets, maar van Paul veel gehoord. Angeline heeft ons daarna door Rome geleid en zoals het hoort begon dit bij de poort waar de bezoekers vroeger ook Rome binnen kwamen. Van wat ze daarna over Rome vertelde hebben we gelukkig foto's van.
Het Italiaans eten wat ons werd geserveerd, was uitstekend.
Reuze bedankt en tot een volgende keer.
Sipke en Willy, Marum
Uit het gastenboek 8 juli 2008
Beste Paul en Angeline,
Bedankt voor alle goede zorgen en tips over de omgeving en Italië in het algemeen.
Wij hopen dat jullie nog erg lang van dit mooie plekje in de buurt van Rome kunnen genieten!. Wij hebben een erg leuke tijd gehad.
Groeten Manuel en Tjakka. AmsterdamUit het gastenboek 11 juli 2008
Lieve mensen,
Vraag weet niet hoe, maar het kan!
Blaffende honden, zagende krekels en toch een oase van rust ...
We hebben genoten hier.
De "gelaagde" geschiedenis in Rome
De prachtige omgeving.
De Etruskenwandeling houden we te goed!
Hardlopen met Paul was leuk en zijn pizza's onovertroffen lekker.
Wie weet komen we nog eens terug.
Hartelijke groet,
Paul en Wilma. Groningen
Uit het gastenboek 14 juli 2008
Beste Paul en Angeline,
Hoewel wij niet veel gebruik hebben gemaakt van jullie talenten, was het goed om te weten, dat wij op jullie terug konden vallen in geval van nood. Het is altijd handig als iemand de taal spreekt en jullie bezorgdheid deed mij goed.
Voor de rest vind ik het hier fantastisch en zou graag terugkomen en meer van het land leren (behalve dat de dieren, honden, zo slecht behandeld worden).
Een bedankt voor de mooie plek in de schaduw.
Groetjes van ons vieren.
Henk, Ariane, Elvera, Calvin. Amsterdam
Uit het gastenboek 16 juli 2008
Lieve Paul en Angeline,
Ciao en bedankt voor de heerlijke en leuke dagen op jullie camping. We hebben ook genoten van de lekkere pizza van Paul, uhm!!
En dan in het Deens:
Hej og mange tak far et par dejlige dage pa jeren camping. Vi her nydt det og orre Paul's leakkere pizza, uhm!!
Arriverderci.
Michael, Frederic en Ingeline. Aalsmeer
P.S. Wij hebben gelukkig geen stokken van ons Vikingspel verloren aan Amras.
Uit het gastenboek 17 juli 2008
Ha Paul + Angeline,
Dank voor het delen van deze bijzondere plek met ons!
De schaduw, de ruimte, dieren, handige informatie over van alles en nog wat en niet te vergeten de pasta carbonara maakten ons verblijf in ieder geval onvergetelijk.
Het ga jullie goed.
Blijf genieten van La Dolce Vita en alle Italiaanse streken die daarbij horen.
Li vediamo,
Wouter en Marit. Amsterdam
P.S. Om 6 uur hardlopen is = te vroeg voor Wouter.
Uit het gastenboek 18 juli 2008
Beste Angeline en Paul,
Wat een rust hier in Barbarano Romano. Een fijn ontvangst, ook door Amras. Mooie tips over de omgeving, het dorp, de slager en de bakker.
Genoten van je kookkunst Paul en ook van de medekampeerders aan de dis.
Petje af voor jullie enhousiasme en kennis over Italië.
Een ... Paul over je energie en bevlogenheid over de Etrusken. Het was een ontdekkingstocht voor ons.
Dank voor alles en tot ziens.
Ada en Huub. Alkmaar
Uit het gastenboek 18 juli 2008
Beste Angeline en Paul,
Wonderlijk dat je ± 600 km van huis elkaar leert kennen terwijl je zo'n 27 jaar in dezelfde straat hebt gewoond.
Wij hebben jullie leren kennen als bevlogen mensen met heel veel kennis van de Italiaanse cultuur en de Italiaanse keuken. Een ideale combinatie.
We hebben genoten van de dag in Rome (inderdaad informatie van 2 ½ dag in één), de Etruskische wandeling (9 ½ uur was tekort) en van de heerlijke maaltijden.
Ook de sfeer op de camping hebben we zeer gewaardeerd, evenals jullie hulpvaardigheid.
Het ga jullie goed zowel met de camping als persoonlijk, wensen we jullie. Janette en Bert Lanser. Nieuwegein
P.S. Als je boek af is Paul, graag een exemplaar.
Uit het gastenboek 18 juli 2008
Donderdag tussen de middag kwamen we aan en morgen vroeg gaan we weer.
Wat hebben we in die 3 dagen meegemaakt?
Donderdagmiddag naar het Lago di Vico geweest. 'sAvonds gegeten bij de campingeigenaren, Paul en Angeline. Heerlijke caprese, volgens Paul de lekkerste tomaten en basilicum uit heel Italië en wellicht heeft hij gelijk! Ook de zwarte olijvensaus over de pasta was heerlijk, het leek wel of er een beetje honing in zat. Vrijdag naar de eeuwige stad, zeer van genoten.
Zaterdag naar Bracciano en daarna weer naar Lago di Vico.
Onze evaluatie van deze 3 dagen luidt als volgt.
Positief: schattig mooi klein terreintje, leuk dorpje, goede kok, zeer interessant om zo naar Rome te kunnen.
Negatief: sanitaire voorzieningen wat al te krap, en de jachthonden 'snachts ...
Paul en Angeline, jullie maakten een zeer sympathieke indruk op ons en wilden steeds klaar staan. Hartelijke dank voor alle goeds.
Fam. Heinsbroek. Gouda
Uit het gastenboek 20 juli 2008
Beste Angeline & Paul,
De afgelopen 6 dagen hebben we mogen genieten van jullie gastvrijheid. De sfeer op jullie camping is heel gemoedelijk en jullie staan altijd klaar voor de gasten.
We hebben heerlijk gegeten bij jullie, we zijn 2 dagen naar Rome geweest, een dag naar het Vico-meer, en last but not least: de Etruskische wandeling. Wat een onvergetelijke wandeling was dat; Paul weet zoveel over de Etrusken te vertellen; heel boeiend!
We wensen jullie alle goeds en hopen nog eens een keer terug te komen.
Liefs, Ron, Marijke Robert en Arthur van den Brink. Nijkerk
Uit het gastenboek 19 juli 2008
Beste Paul & Angeline,
Jullie hebben hier een prachtig plekje, zo midden in de natuur.
Vandaag hebben we de Etruskische wandeling met Paul gedaan. Echt een prachtige wandeltocht, en Paul kan er ook zo gepassioneerd over vertellen, geweldig zoveel enthousiasme.
Jammer dan de inwoners van Barbarano zo slecht met hun jachthonden omgaan. Het gehuil gaat ons door merg en been. We weten dat jullie van alles geprobeerd hebben, maar een mentaliteitsverandering is niet zo makkelijk tot stand gebracht.
Jullie camping is echter geweldig en jullie zijn ook heel bijzondere mensen met een passie voor het leven en alles wat daarbij hoort. En met opvallend veel energie.
Veel geluk & plezier voor de toekomst.
Groetjes van Freddy & Maureen
P.S. Ik vond het heel fijn dat ik even met Amras kon spelen.
Uit het gastenboek 21 juli 2008
Beste Angeline en Paul,
Wij kwamen in de eerste plaats voor de Etrusken dankzij de boeken van Rosita Steenbeek (Dankjewel Rosita). Nou dat hebben we geweten! Paul is natuurlijk een veel groter Etruskenkenner dan Rosita.
Wat een verrassende wandeling, een 'must" volgens ons!
Rome is natuurlijk ook aan de orde gekomen en het was weer fantastisch; met de treno 7 euro; niet te geloven.
Heerlijk gemoedelijk sfeertje. Heerlijk eten hier!
Veel succes met alle Italiaanse procedures.
Piet en Margreet Knepper. Ede
P.S. En do not forget: Tarquinia en Tuscania!
Uit het gastenboek 22 juli 2008
Bedankt Angeline en Paul voor het heerlijke eten en de gezelligheid, volgende keer gaan we de Etruskische toer meelopen.
Groeten Viktor en Annemarie. Rotterdam
Uit het gastenboek 22 juli 2008
Bedankt Angeline en Paul,
Voor jullie hartelijke ontvangst en al jullie tips.
Na de lange en fantastische bezoeken aan Rome was het heerlijk om hier weer op krachten te komen. Vakantie is voor ons doen waar je zin in hebt en dat kan hier.
Zo onverwachts als we kwamen zo plotseling hebben we ook weer besloten te gaan. Nogmaals dank voor alles!!
Groeten, Godelieve, Robert, Veer, Gilles. Wapenveld
Uit het gastenboek 23 juli 2008
Wij hadden op 20 juli een caravan gehuurd en zijn gelijk maandag met Angeline op stap gegaan met Coby en Leen erbij naar Rome. Wij kunnen iedereen aanraden om met een excursie mee te gaan, of met Angeline of met Paul (hebben we gehoord). Is een echte belevenis. Rome zien en horen via Angeline is een belevenis die we iedereen kunnen aanraden. Bedankt hiervoor.
Verder is de bereidheid om te helpen erg groot en zijn wij ook dankbaar voor.
Kortom 4 fijne dagen gehad en hopen bij de volgende SVR-camping weer net zo gastvrij te worden ontvangen. En ook bedankt voor de kennismaking met Coby en Leen.
Groeten van Hans en Ans. Gouda
Uit het gastenboek 24 juli 2008
Beste Paul en Angeline,
Ook de 2e keer bij jullie hebben we weer genoten van ons verblijf hier met een paar extra knallers. Zoals: het super de luxe diner met alle zelfgemaakte pasta's, mmm!! De Etruskische wandeling o.l.v. Paul. Wat een leuke, leerzame tocht. En dan al die discussies onderweg. We konden de tocht niet afmaken. Dus volgende keer deel 2 dan maar??
En hierna nog wat doorpraten aan tafel met een pastaatje en veel rode wijn. Heel gezellig en het duurde wel tot kwart voor 12. (Wel uitzonderlijk voor deze camping blijkt later in de week.)
We hebben weer wat oudere plaatsen bezocht en nog een dag Rome en Tivoli erbij en dan de zon. Wij kunnen daar niet genoeg van krijgen. Heerlijk!
Paul en Angeline ik hoop wederom dat jullie dit nog een flink aantal jaren op deze manier en in goede gezondheid kunnen voortzetten.
Als we weer behoefte hebben aan Rome en zon en gezellige mensen in een rustige omgeving dan komen we weer langs.
Groeten Ron en Carla. Rotterdam
En het Etruskenboek, daar zijn we nieuwsgierig naar. We volgen het vanuit Rotterdam.
Uit het gastenboek 25 juli 2008
Het eigenlijke doel was Toscane, maar we zijn hier terecht gekomen. Een heerlijke kleine camping waar alle voorzieningen aanwezig. Met dit weer en zo'n omgeving heb je ook niet al te veel nodig.
Een bezoek aan Rome is vanaf hier zelfs met een baby goed te doen. We hebben genoten.
Jeroen, Susanne & Lucas. Ijmuiden
Uit het gastenboek 26 juli 2008
Beste Angeline en Paul,
Wetende dat in dit gastenboek schrijven een van de laatste dingen is die ik voor een tijd hier zal doen, begin ik toch echt te balen!
Als het kon waren graag nog een week gebleven om alle verhalen van Paul over de Etrusken aan te horen en nog wat meer te genieten van de omgeving.
De honden die blijven blaffen, de kikkers die onvermoeibaar kwaken, de mieren die ons proviand aanvielen én de gastvrijheid en bezorgdheid van Angeline toen we met zijn 2-en naar Rome gingen.
We gaan het allemaal missen en komen graag nog eens terug.
Marc en Renée. Rotterdam
Uit het gastenboek 26 juli 2008
Lieve mensen,
Na bijna 3 weken zit het er voor ons dan ook bijna op. We hebben hier genoten van het prachtige plekje (het mooiste van de camping!!), van de omgeving, van Barbarano, van Rome, van de wandeling, van het eten, van ... noem maar op. Maar het meest hebben we genoten van jullie gastvrijheid, de sfeer die daardoor (mede) ontstaat. We hebben hier ons echt welkom en "thuis" gevoeld.
Ook toen Wouter onverwacht wilde langs komen, was dat geen probleem (volgens ons kunnen jullie ook maar heel moeilijk nee zeggen!) en ook hij heeft het hier prima naar zijn zin gehad en is hier heerlijk tot rust gekomen.
Wij zullen met veel plezier terugdenken aan deze vakantie en gaan er straks met frisse moed tegenaan.
Wij wensen jullie nog goede jaren en hopen dat jullie in gezondheid en net zo bevlogen deze camping nog een poos kunnen voortzetten.
Hartelijke groet, en wie weet ... tot ziens.
Elco, Dirry en Wouter. Hoogeveen
P.S. Enkele woorden die bij mij opkomen: Etrusken: wandeling met veel uitleg, Rome: veroverend, pizza's, pasta's, heerlijke maaltijden. Kortom klasse! Elco
Uit het gastenboek 26 juli 2008
Barbarano Romano
Angeline - Paul
Dat was bijzonder genieten op jullie camping.
Een leuke dag in Rome met de veel wetende Angeline en het lekkere eten van Paul daarna.
Ook de wandeling met Paul in een bijzondere mooie natuur en ook de vele verhalen erbij was heel leuk.
Veel succes en nog vele mooie jaren zo.
Groetjes Bert en Ria. Alem
Uit het gastenboek 27 juli 2008
Italië
Wat is Italië?
Het verhaal van vroeger van Paul?
De tijd voor de "Zweden" en erna.
De Etrusken technisch en maatschappelijk hoogstaand, maar moreel valt er nog wel iets over te zeggen.
Het verhaal van vroeger van Angeline?
Over de stad van Petrus en Paulus, over culturen die onder de grond liggen.
De St.Pieter ..., maar of we God daar ontmoeten?
-
Het Italië op de camping?
Rust (behalve de howling wolve), het goede wat het leven ons kan bieden: eten - drinken - ontmoetingen en tijd voor meditatie.
-
Het Italië thuis?
Wanneer we op een koude winterdag foto's bekijken of Italiaans eten en daarna de geur opsnuiven van warme zomerdagen.
-
Voor ons is het het allemaal.
Bedankt lieve Angeline en Paul.
Wij wensen jullie veel geluk en gezondheid toe.
Leen Cobi Berrevoets. Goes
Uit het gastenboek 27 juli 2008
Beste Paul & Angeline,
We hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad op jullie gezellige camping. Bij aankomst werden we al ontvangen met een heerlijk glaasje wijn, gezellig kletspraatje.
Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kookkunsten van Paul, het gaat nog een hele klus worden de pastacarbonara te imiteren, maar ga het zeker wel proberen .
Met Paul zijn we de natuur ingegaan en de Etruskische graven bekeken. Het was een spectaculaire wandeling. We zullen onze foto's op de website zetten.
Groetjes Marc & Ellen. Dordrecht
e.weynschenk@versatel.nl
www.renovatief.nl/italie2008
Uit het gastenboek 27 juli 2008
Paul & Angeline,
De eerste drie dagen van onze vakantie hebben we heerlijk bij jullie mogen genieten!
Een prachtige wandeling langs de graven van de Etrusken met als afsluiting een heerlijke pasta! Fantastisch! Net een heerlijke pizza gehad en eigenlijk willen we "deze" tomaten wel meenemen!
Groeten, Thijs en Janneke. Rotterdam
Uit het gastenboek 29 juli 2008
Paul en Angeline,
Gekscherend hebben we bij de eerste kennismaking op de camping het woord "aangebrand" genoemd.
Het dorp is oud, jullie zijn niet meer piep ....
Maar het dorp en de omgeving is prachtig, de camping is eenvoudig, maar geweldig, de kookkunst en hartelijkheid onovertroffen en de kennis over de Etrusken ongeëvenaard!
Het natuurschoon tijdens de wandeltocht ontstijgt alle superlatieven.
We hebben ons verblijf gelukkig uit kunnen breiden met 2 extra dagen, om zo wat langer te kunnen genieten
Er was helemaal NIETS aangebrand!!!
Hartstikke bedankt voor deze onvergetelijke 8 dagen.
Paul en Riet. Broekhuizenvorst
Uit het gastenboek 29 juli 2008
Paul & Angeline,
Eigenlijk hadden we een reis naar Noorwegen gepland, tot onze dochter vroeg of zij eens mocht kiezen waar we heen zouden gaan. Zij wilde naar Italië. Dus zo werden de plannen omgegooid. Natuurlijk betekende dat ook andere campings opzoeken.
De SVR-site erbij gepakt en lezen wat er te doen is en te zien.
Het paardrijden sprak haar heel erg aan, de foto's op de site spraken voor zich. Alleen het vinden op de kaart viel niet mee.
De mensen in het dorp konden goed aangeven waar het was, dus kwamen we er toch.
Een prima camping, ook voor onverwachte gasten. In een mooie omgeving zeker ook om een ritje op paarden te maken.
Nog bedankt voor het reserveren.
De pizza';s smaakten geweldig, ga zo door samen.
Groetjes Pieter & Ada & Denise& Brandon. Pootje van Laika (rotweiler). Dordrecht
Uit het gastenboek 29 juli 2008
Beste Paul en Angeline,
Voor ons de eerste keer in Italië, zeker niet de laatste.
Jullie gastvrijheid is tekenend voor Italië. Fijne camping met vele uitvalmogelijkheden.
Rome, Lago di Vico en natuurlijk het plaatsje zelf.
De tip van Paul om het dorp te gaan eten was perfect. Jammer dat we bij jullie zelf niet zijn blijven eten. Maar wie weet komt dat nog een keer.
Hierbij willen we jullie bedanken voor de 4 fijne dagen en wij wensen jullie heel veel succes met de camping.
Groetjes Frans, Ingrid, Lorenzo en Gina. Schiedam
Uit het gastenboek 29 juli 2008
Casa di Lindir
Beste Angeline en Paul,
Alles was anders dan we verwachtten.
- géén 5 tentjes ....
- veel meer hartelijkheid dan verwacht, beginnend met het welkom + wijn
- veel meer boeiende gesprekken dan we ons voorstelden.
Kortom, we hebben genoten.
Wie weet tot ziens.
Ike
We vergeten Paul's kookkunst te noemen en we moeten wel terugkomen, want we hebben geen 4-gangenmenu meegemaakt.

Wat leuk om onverwacht een mede-natuurkundige in het veld te zien!
We hebben heel erg genoten van de Etruskische wandeltocht en alle bijbehorende gezelligheid. Foto's worden nog wel uitgewisseld en misschien ook nog wel wat info over de levensloop van de kleine oranje mascotte?
Wie weet tot ziens in Nederland!
Thomas en Renee

Een heerlijk plekje, wat een genot. Enig minpuntje 1 douche voor zoveel mensen en Paul: wat een energie! (Kun je er mij wat van geven?)
Jos

Rijswijk ZH
Uit het gastenboek 30 juli 2008
Beste Angeline & Paul,
Als verwachte gasten onthaald, met wijn, maar als kennelijk onverwachte gasten konden we onze tent toch nog op de plek voor onverwachte gasten neerzetten.
We hebben gelijk meegegeten met de voortreffelijke, haute cuisine, 4-gangen maaltijd. We zouden graag Paul's recepten hebben om thuis proberen ze te evenaren. De eigen tomaten waren erg lekker, niets te veel gezegd.
Onverwacht jullie camping aangedaan, maar heerlijk genoten.
Bedankt voor de hartelijkheid en de gastvrijheid.
Groeten, Gerdine en Maarten. Huizen
Uit het gastenboek 31 juli 2008
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Het 4 gangendiner was heerlijk.
Ook Rome was de moeite waard.
Wie weet tot ziens in Nederland bij ons op de camping!
Wiebe en Hendrika van Vliet
Boerderij/camping 't Oortjeshek
Oortjespad 2, 3471 HD Kamerik
Tel. 0348-402004 / 06 48855719
driekus79@hotmail.com
www. campinghetoortjeshek.nl
Uit het gastenboek 31 juli 2008
Beste Paul en Angeline,
Bedankt voor jullie zeer gastvrije onthaal, jullie heerlijke diner onder de sterrenhemel van Lazio en jullie uitleg over je ideeèn over de Etrusken in combinatie met de Minoërs! Ik heb weer wat om over na te denken.
Jammer dat de honden 'snachts zo'n herrie maken, anders waren we nog zeker een nacht gebleven.
We gaan nu naar 't zuiden, in de hoop de bronzen van Riace te ontmoeten ....
Rob+Marjolein Bellekom. Breukelen
Uit het gastenboek 1 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Weemoedig liggend onder de sterrenhemel, waar wederom - als elke avond - de grote steelpan zichtbaar is, en waarvan je elk moment verwacht dat Paul hem oppakt om hem te gebruiken voor een of ander meesterlijk smakelijk gerecht, hetgeen wij deze vakantie enige malen hebben mogen ervaren, denk ik terug aan tien dagen Casa di Lindir.
Terug in Nederland zullen we af en toe mensen tegenkomen met een gelukzalige glimlach op hun gezicht. Dan zullen wij weten: zij waren bij Casa di Lindir. Er hadden wereldoorlogen kunnen voorkomen, en de staf van Mozes was slecht een slecht en goedkoop replica geweest, wanneer jullie eerder waren begonnen deze idyllische plek om te toveren tot een nog aangenamer oord. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de Etrusken hier hun eerste kamp opsloegen, daar zij in de toekomst konden kijken, en zo Paul vol passie zagen vertellen over het verleden dat toen nog heden en toekomst was.
Met andere woorden we hebben genoten van tien dagen op jullie camping. Het hondengeblaf werd als lelijk behang. Eerste erger je je, dan accepteer je het en op den duur raak je eraan gehecht.
Ik bewonder jullie initiatief een dergelijke plaats te creëren en ik feliciteer jullie met hoe het nu is. Het restaurant en de culturele activiteiten zijn een geweldige toevoeging, we hebben genoten. Bedankt voor alles en hopelijk tot ziens. Namens Adri, Ineke, Gineke van Beelen, Eline Vernel.
Coen van Beelen. Katwijk.
P.S. Ik kijk uit naar je boek (en vergeet mijn rechts naar links theorie niet ...)
Uit het gastenboek 4 augustus 2008
Beste Angeline en Paul,
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Een heerlijk stekje, Rome helaas te heet voor onze hond Barco.
Ruime plek, heerlijk eten, prachtig weer, Barco geliefd bij alle (bijna alle) buren.
Heel veel te zien in de omgeving, een plekje om nog eens te bezoeken.
Zelfs aan de honden gewend geraakt.
We gaan met een beetje weemoed richting Bolzano, hopelijk nog een paar dagen mooi weer! En dan weer werken, sparen voor de volgende vakantie!
Bedankt voor alles en niets veranderen aan de camping, het was heerlijk!
Nel en Jos v.d. Berk en een knuf van Barco. Kortenhoef
Uit het gastenboek 5 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Wat we zochten voor deze vakantie, hebben we gevonden en méér dan dat.
De rust en de gemoedelijke sfeer op de camping, de schaduw bij de tent onder de bomen, de mooie omgeving, het meer, de prachtige dorpen en steden, maar bovenal:
jullie persoonlijke inzet, vriendelijkheid, betrokkenheid, behulpzaamheid in combinatie met de gezellige en heerlijke 3-gangenmaaltijd, naast alle informatie op maat - dát maakt jullie camping uniek en bijzonder. Jullie kennen iedereen bij naam, .... We begonnen met wijn, eindigen morgenochtend met koffie! Jullie aandacht is bijzonder!
Dank, Gert en Judit. Zwolle
Uit het gastenboek 5 augustus 2008
Beste Angeline en Paul,
We zouden eerst voor één nacht blijven, maar het werden er vijf. Reden! Een zeer prettige plek met wind, rust (afgezien van de honden) en een warm onthaal door onze gastheer en -vrouw.
Veel hebben we niet gedaan, wel dagelijks in het dorp een kopje cappuccino halen met de fiets en verder veel geluierd en gelezen.
Het was voor ons ook te warm om excursies te doen, maar dat geeft zeker een reden om terug te keren naar dit heerlijke plekje op aarde!
Hartelijke groeten en dank, Martin en Sandra. Lelystad.
P.S. We gaan zeker thuis ook een carbonara piccante maken. Het was heerlijk.
Uit het gastenboek 7 augustus 2008
Paul en Angeline,
Na een zoektocht op internet, boekten de buurtjes zomaar een camping, zonder iets te weten van de omgeving, behalve Rome natuurlijk. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Veel steden, dorpjes en natuurlijke leefomgevingen bestudeerd. Niet meegedaan aan excursies, wel genoten van de heerlijke pizza!
Het slapen ging onevenwichtig wegens hoogteverschillen en blaffende honden, maar het weer, de mensen en de lol zullen zeer zeker bij ons blijven.
Geniet van nog een paar mooie maanden.
Suzie en Janneke. Rotterdam
Uit het gastenboek 8 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Wat een voorrecht om te kunnen kamperen op jullie prachtige camping.
De rust, de sterrenhemel zó mooi en helder en het heerlijke meertje in de buurt.
We komen graag nog een keer en genieten dan volop van je (geheime) kookkunsten.
En dank je wel Angeline voor het redden van de kat.
Taco, Ping en Aimée. Den Haag
Uit het gastenboek 8 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Net als vorig jaar kwamen we op jullie camping net op het moment dat er een bui met flinke onweer losbarstte. Dit maakte de pret niet minder! We hebben deze dagen weer net zo genoten als vorig jaar. Dit keer met fietsen, maar we waren even vergeten hoe heuvel/bergachtig het hier is! Geen succes dus!
Paul en Angeline we wilden jullie nogmaals bedanken voor deze mooie dagen en wie weet komen we over een paar jaar met onze kinderen langs ....
Geniet van jullie eigen vakantie!
Mark/Judith Blonk. Waalwijk
Uit het gastenboek 8 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Dit was de eerste keer dat wij op jullie camping kwamen. Ik vind het erg gezellig bij jullie op de camping. Ik vond het leuk dat jullie een pakket met excursies meegaven. En jullie hebben een lieve hond! Ik vond het lekker dat jullie pruimen uit jullie eigen tuin verkochten.
Groetjes Emma.

Hallo Paul en Angeline,
Ik wil jullie als eerste zeggen dat jullie een schat van een hond hebben. Verder vond ik het een leuke camping. Op een mooie afstand van Rome. De excursie naar Pompeï leek mij erg leuk. Maar we waren er maar een week, dus dat ging niet. Ik vond Rome prachtig.
Groetjes Rosan.

Beste Paul+Angelina,
We sluiten ons graag aan bij het enthousiasme van onze kinderen. We vonden de sfeer op jullie camping erg hartelijk en gezellig.
Heel onspannen ook. Fijn om zulke gastvrijheid te ontmoeten.
Het ging ons om Rome. Geen moment hebben we gedachten gehad aan de omgeving. Groot is de verrassing dat er bij jullie ook veel te beleven valt.
Elyse, Sebastiaan. Apeldoorn
Uit het gastenboek 9 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Net als 2 jaar geleden hebben wij ons prima vermaakt. De Etrusken, de Italiaanse keuken en vooral jullie gastvrijheid was erg vertrouwd.
We hebben dit jaar nog meer van Rome + de Etrusken gezien: het verveelt nooit!
De rust en vooral het weer (30o - 36o) was geweldig.
We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie vriendelijkheid + gastvrijheid.
Nog een fijne vakantie verdere en veel geluk!
Groeten Jos. Joke, Monique, Anouk en Frank. Ruurlo
P.S. Geef zwartje een dikke knuffel van ons!
Uit het gastenboek 11 augustus 2008
Beste Paul en Angelina,
Na weg zijn gevlucht van de kust, zijn we bij jullie tot rust gekomen.
Jullie camping is een fijne basis om Rome te bezoeken. Ook het meer geeft veel afkoeling.
We zouden 2 à 3 nachten blijven, het zijn er 8 geworden.
Door de warmte is het er niet van gekomen de omgeving te verkennen, dat komt de volgende keer.
Barbarano is een heel leuk dorp, waar ze nog (gelukkig) niet zijn ingesteld op toeristen.
Groeten Cor en Elly Oostendorp. Oldenzaal
P.S. Paul, je kookkunst is uitstekend.
Uit het gastenboek 17 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
Eindelijk is het er van gekomen: ons bezoek aan jullie in Casa di Lindir! We hebben hier heerlijke luie dagen gehad, prima geslapen in de huurcaravan en mooie tripjes in de omgeving gemaakt. Wat een lekker zwemwater in Lago di Vico.
Vol bewondering hebben we met eigen ogen gezien hoe jullie de 'zaak' hier runnen. We hopen dat jullie zonder tegenslag en in goede gezondheid (vooral!) nog vele jaren kunnen blijven werken.
Wie kookt hier eigenlijk? Die Gerrit kan er wat van!
Groeten Elly en Wessel Kuiper. Maarssen
Uit het gastenboek 18 augustus 2008
Paul en Angelina,
Een dag voor we op vakantie gingen hebben we jullie gebeld voor een plek en die was beschikbaar.
Uiteindelijk hebben we hier ongeveer 15 nachten doorgebracht.
De omgeving is prachtig en vermoedelijk nog niet ontdekt door het grote publiek, want alles is hier werkelijk goedkoop. De mensen zijn erg behulpzaam, ook als je geen Italiaans spreekt kom je er met handen en voeten altijd uit.
Het eten bij jullie is onvergetelijk, hulde aan de kok en aan de sfeer die jullie weten te bewerkstelligen.
Rome bezoeken is erg makkelijk hier vandaan en gedachtig aan 'Lupo' uit de roman "Het motet voor een kardinaal" hebben we alles te voet gedaan.
Verder denken we natuurlijk aan de wijn, de olie, het restaurantje in Barbarano, kortom het was allemaal heel erg lekker en leuk.
Groeten Gerrit en Ineke Kattenberg. Schelp 10, 8271 KP Ijsselmuiden
Uit het gastenboek 20 augustus 2008
Lieve Angeline en Paul,
We hebben 5 dagen op jullie geweldige camping gestaan. Wat een lieve, spontane mensen zijn jullie, werden heel gastvrij ontvangen met een heerlijk glas wijn.
Paul wat kan je heerlijk koken!
Hebben vele malen van je kookkunst gebruik gemaakt. Wat een luxe, wij lekker iedere dag op stap en bij thuiskomst het eten klaar. Dit was genieten voor ons.
Wij hopen dan ook zeker met onze kinderen in Nieuwegein van de winter te komen eten.
Wij wensen jullie nog heel veel goede jaren, liefde en gezondheid toe.
Groeten Evert en Gerdien v\d Linde. Leerdam
Uit het gastenboek 22 augustus 2008
Paul, Angeline en Amras,
Na 2 dagen autozitten kwamen we aan op Casa di Lindir. We werden hartelijk ontvangen met een heerlijk glas wijn en voelden ons meteen thuis.
's Avonds kookte je als 'n meesterkok 12*4 gangen. Wat hebben we genoten. Heerlijk!!
Woensdag samen met Angeline naar Rome. Vroeg op maar zeer de moeite waard. Je hebt ons zeer geboeid met de vele verhalen die je hebt verteld, zodat alles ook een betekenis kreeg.
Helaas hebben we de Etruskische wandeling moeten missen, misschien 'n aanleiding om hiervoor terug te komen, dan kunnen we ook de rest van Rome nog doen.
Bedankt voor de gezellige week.
Diana en Frits Vossen. Someren
Uit het gastenboek 23 augustus 2008
Beste Paul en Angeline,
We hebben erg genoten op Casa di Lindir van de natuur, rust, eenvoud en het héérlijke klimaat met zon, schaduw en wind.
We hadden inderdaad het mooiste plekje!
Het was voor ons een perfecte basis om Rome te verkennen en dit af te wisselen met het heerlijke Lag0 di Vico water en de leuke dorpjes in de omgeving.
We zijn nog niet uitgekeken, zoals bijv. de tip van een dorpbewoonsters het gebied "valley Fragola" (klonk als) te bezoeken waar nog 50 wilde paarden in grotten leven (oppassen dus!) en zelfs aapjes te bewonderen zijn.
Wie weet krijgt het eens een vervolg.
Bedankt voor alles!
Sjoukje en Jan Kruidhof, Jannum, Marten en Femke. Leiden
Uit het gastenboek 24 augustus 2008
Beste Angeline en Paul,
Voor het eerst naar Italië, maar niet alleen voor het ijs
We zochten een camping als paradijs.
Dat is bij jullie uitgekomen.
Daardoor zijn we heerlijk tot rust gekomen.
Naast de ontspanning is er ook ruimte voor beweging.
Lekker lopen door de mooie omgeving.
Culinair is het bij jullie helemaal top.
Onze aardappels raakten steeds verder onderop.
Met alle soort vertier in de buur te vinden,.
Ligt Casa di Lindir perfect in het midden.
En met Amras op wacht.
Voel je je veilig, dag en nacht
Maar genoegen open deuren ingetrapt.
Merci beaucoup, de Citroên-vrinden.
Tilly, Cees, Coen, Bas en Kayly. Nieuwerkerk a/d IJsel
Uit het gastenboek 25 augustus 2008
Harry, Geraldina, Cas, Sem en Pom Boxelaar. Den Haag
Uit het gastenboek 1 september 2008
Beste Paul en Angeline,
Onze zoon Jochem en schoondochter Loes wezen ons op jullie adres. Zij waren ons voor in Italië en zeer enthousiast. Ook de combinatie met Roma leek ons een uitstekend vooruitzicht.
Na de drukte van het gebied tussen Lucca en Firenze bleek jullie plek een verademing. Onbegrijpelijk dat Barbarano Romano zo onbekend is, of eigenlik ook weer goed voor de rust.
Voor Sancia was Italië een eerste kennismaking, voor mij (Luud) een ophalen van herinneringen. Ik was eerder in 1965 in Roma (5½ week) en voelde me er 'thuis'. Juist daarom waren wij enigszins eigenwijs om Roma zelf te (her)ontdekken (en daarmee de veel grotere kennis van Angeline te passeren).
Jammer dat we Etruskische wandeling niet hebben kunnen doen (te weinig publiek daarvoor).
Het eten (pasta en pizza) was overheerlijk, zoals Paul dat klaargemaakt had.
Omdat we niet al te gehaast richting NL gaan, is het verblijf hier eigenlijk te kort.
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Luud en Sancia Baas. Amersfoort
Uit het gastenboek 5 september 2008
Paul en Angeline,
Toen ik na mijn fietsritje van Castricum naar Rome in Barbarano arriveerde, voelde het letterlijk en figuurlijk of ik in een "warm" bed was beland.
Jullie campinggebeuren kennend, was dat geen verrassing, ik was hier doelbewust op afgefietst.
De zorg, het eten, de excursie Rome, alles was perfect, en terwijl ik dit schrijf, staat er nog een natuurhistorische wandeltocht te komen.
Ik dank jullie hartelijk voor de ontvangst en de zorg, die aan mij is besteed.
En misschien weer tot volgend jaar.
Rob Smit. Castricum
Uit het gastenboek 9 september 2008
Casa di Lindir is onze eerste kennismaking met Italië.
De combinatie van natuur en cultuur smaakt naar meer. Ook in culinair opzicht, want Paul is een uitstekend kok.
Een paar tips voor nieuwe gasten:
 • Ga bij zonsopgang eens wandelen achter de manege. Je waant je alleen op de wereld. (Kan ook evt. hardlopend met Paul.)
 • Duik op een warme dag in het Lago di Vico. Zeer schoon water.
 • Zet een boom op met Paul over de Etrusken. (Wel de tijd nemen, want het boek van Paul gaat opschudding veroorzaken.)
 • Probeer je niet te storen aan het geblaf van de honden. Jachthonden horen nu eenmaal bij het Italiaanse platteland.
  Wij komen zeker terug naar dit unieke stukje Italië.
  Albert en Els Faber. Soest
  Uit het gastenboek 9 september 2008
  Wij hebben genoten van onze vakantie bij jullie op de camping.
  Het 'zalige niets doen' hebben we zeer in de praktijk gebracht!
  Dank voor jullie ontvangst, heerlijke eten en goede tips!
  André en Maaike van der Graaf. Waardenburg
  Uit het gastenboek 11 september 2008
  Paul en Angeline,
  Via de website van SVR kwamen we aan jullie adres. We zijn blij dat we op de camping in Florence even konden internetten, anders waren we nooit bij jullie terecht gekomen.
  We hebben genoten v.d. camping, het persoonlijke contact, de ontvangst, het afscheid, de andere gasten, de omgeving en natuurlijk niet te vergeten de dag naar Rome met Angeline. Geweldig!! En al die informatie, dat krijg je anders nooit. En dan "het" museum: musei Capitolini Centrale Montemartini. Dat staat voor altijd in ons geheugen gegrift.
  Nee, we zijn echt heel blij dat we hier terecht gekomen zijn en zullen het zeker aanbevelen bij medecamperaars en alle andere mensen die we kennen.
  Groetjes, Klaas en Wiepie Niemeijer. Groningen.
  Uit het gastenboek 11 september 2008
  Paul en Angeline,
  Onverwacht toch maar weer vakantie naar Rome geboekt. Een goede ontvangst met wijn + maaltijd was weer "thuis komen" van ons. Ook Arista vond Amras heel leuk en andersom, wat we niet konden zeggen van Elvy, maar die past dan op de caravan.
  Weer een mooie cultuurwandeling meegemaakt en 2x naar Rome toe voor de Trevi fontein en het Colosseum. Machtig allemaal.
  Elke dag zwemmen met de honden in het meer was heerlijk.
  Helaas de tien dagen zijn weer om en we gan ons klaarmaken voor de terugreis.
  Het weer was echt heel goed +30o. 2 weken alleen halter en korte broek aan.
  Nogmaals een heerlijke vakantie gehad, goed gegeten en de cappucino in het dorp gaan we ook missen.
  Martin, Ria en de honden Elvy en Arista. Zwijndrecht
  Uit het gastenboek 11 september 2008
  Paul en Angeline,
  We hebben genoten van de hartelijke ontvangst. Het gezellige samen eten en de geweldige wandeling, ook al waren sommige stukken pittig.
  Dat zullen we niet snel vergeten.
  En misschien tot een volgende keer.
  Groetjes van Simon en Dieneke. Ridderkerk
  Uit het gastenboek 11 september 2008
  Paul en Angeline,
  Ton heeft genoten van de wandeling.
  En wij samen van het lekkere eten.
  Gr. Lia en Ton. Tilburg
  Terug naar het forum Naar hoofdmenu

  Reacties Huiskamerrestaurant

  Terug naar het forum Naar hoofdmenu