Reserveren

Vriendenkring Casa di Lindir

Italiaans eten met vrienden


Denkt u met genoegen terug aan uw bezoek aan ons en wilt u vrienden en kennissen verassen, vul dan het formulier in en wij sturen onderstaand bericht naar de door u opgegeven e-mailadressen.

 Uw e-mailadres *
 E-mailadressen
 vrienden en kennissen
*
 Persoonlijke toelichting
      * Verplicht

Beste vrienden,
Onze culinaire Vriendenkring Casa di Lindir, waarvan u gratis lid kunt worden, bestaat nu vier jaar. In de maanden november, december, januari, februari, maart en begin april houden wij op donderdag- en vrijdagavond (op verzoek ook andere avonden) vanaf 19.30u besloten bijeenkomsten onder het genot van een Italiaans vijfgangenmenu.
Wij vragen onze vrienden bij te dragen in de onkosten (boodschappen, voorbereidingen e.d.) voor de prijs van 25 euro per persoon (inclusief drank). Om juist in te kopen verzoeken wij minimaal twee dagen van te voren te reserveren.
Dit jaar zijn we begonnen op donderdag 26 november 2009. Verder staan wij voor u klaar op: .

Wilt u een bijeenkomst bijwonen en uw vrienden verrassen, reserveer dan op Vriendenkring Casa di Lindir. Of stuur een mailtje naar vriendenkring@casadilindir.nl, met vermelding van datum, naam, aantal, personen en eventuele dieetvoorschriften en/of wensen.
Uiteraard kunt u ook bellen (030 60 33 468).

       Met vriendelijke groeten,
       Vriendenkring Casa di Lindir
       Paul en Angeline Duyvesteyn
       Wijnruitgaarde 30
       3436 HR Nieuwegein